Hozzávalók:
- 2 szelet kenyér
- 2 nagy tojás
- 1 ek olíva olaj
- 5 dkg vaj
- 5 dkg bébi spenót
- 2 gerezd fokhagyma
- 2-3 vékony szelet bacon
Elkészítése:
A bacon szeleteket ropogósra sütöttem. Ugyanabban a serpenyőben olajon megolvasztottam a vajat, felforrósítottam, beleszórtam a vékony szeletekre vágott fokhagymát. A kenyerek belét kivájtam pogácsa szaggatóval és a vajon megpirítottam a kenyér egyik oldalát (a kivágott kenyér korongokat is), majd megfordítottam a szeletet, a lyukba ütöttem egy tojást, kicsit sóztam, borsoztam, letakartam fedővel, hogy a tojás átsüljön, csak a sárgája maradjon folyós. Miután megsült, a szeleteket kivettem és a sülő fokhagymára rádobtam a bébi spenótot. Megborsoztam és már szedtem is a tányérra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése