Ebből sem csináltam nagy faxnit. Három csirkemellet kinyitottam egy nagy lappá, kicsit kiklopfoltam, sóztam, borsoztam és megtöltöttem ami éppen eszembe jutott. Egyikbe belereszeltem egy kisebb almát, amit szétterítettem a húson, megszórtam fahéjjal, aztán feltekertem a húst és összetűztem hústűvel.
A másodikba meggylekvárt tettem rózsaborssal (imádom). Szintén feltekertem.
A harmadikba két kis gerezd fokhagymát szeleteltem néhány marék bébispenóttal összefonnyasztva.
Tepsiben, fólia alatt 150 fokon 40 percig sütöttem, aztán lerántva a leplet róluk, kis pironkodásra bírtam őket 10 perc leforgása alatt.
Így kell könnyen finomat készíteni. A köret pedig mexikói zöldséges polenta volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése