Mit főzzek?-az állandó kérdés. Fiam rántott húst rendelt, én gombát szerettem volna, így még megpatkoltam egy finom fokhagymás kecskesajttal.
Hozzávalók:
Panírozáshoz és sütéshez:
Elkészítése:
A gombát ecsettel letakarítottam, tönkjét kitörtem, belsejét borsoztam, teletöltöttem kecskesajttal és 1-2 petrezselyemlevelet nyomkodtam bele.
A csirkecombot enyhén megsóztam, beleburkoltam a gombát és felül összetűztem fogvájóval, majd bepaníroztam.
Tetejére kisebb darab vajat tettem, és a 160 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütöttem.
Hozzávalók:
- 3 db bőr nélküli filézett teljes csirkecomb
- 3 db közepes csiperkegomba
- 5 dkg kecskesajt
- pár szál petrezselyemlevél
- frissen őrölt bors
- só
Panírozáshoz és sütéshez:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- 3 tk vaj
Elkészítése:
A gombát ecsettel letakarítottam, tönkjét kitörtem, belsejét borsoztam, teletöltöttem kecskesajttal és 1-2 petrezselyemlevelet nyomkodtam bele.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése