Mindig megvárjuk, amikor a férjem ügyel és akkor eszünk nyulat. A fiam imádja, a férjem nem hajlandó megenni, mert cuki. Persze, hogy az, de amikor megveszem már sokat veszít a bájából. Innen már nem szokott izgatni, hogy milyen volt. Lehet, hogy ez szívtelenségnek hat, de nem én bántottam.
Elkészítése:
A nyulat egy nappal az előtt, mielőtt enni szeretnénk, egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatom. De lehet ez joghurt, tejföl, író is. Másnap a húst kiveszem, lecsöpögtetem, megsózom és hagyományosan bepanírozom. 160 fokos olajban fedő alatt aranybarnára sütöm.
Még értékesebb a gyermekemnek, ha édesburgonyából szalmakrumplit sütök és avval tálalom.
Elkészítése:
A nyulat egy nappal az előtt, mielőtt enni szeretnénk, egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatom. De lehet ez joghurt, tejföl, író is. Másnap a húst kiveszem, lecsöpögtetem, megsózom és hagyományosan bepanírozom. 160 fokos olajban fedő alatt aranybarnára sütöm.
Még értékesebb a gyermekemnek, ha édesburgonyából szalmakrumplit sütök és avval tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése