Nagyon finom lágy kecskesajtot vettem. Eszem magában is, vagy néhány szem dióval, körtével, de így a csirkemellbe töltve is isteni falat. Mellé pedig egy finom citromos-rozmaringos túrólepénykét készítettem köretnek.
Hozzávalók: 1 személyre
A panírozáshoz:
Elkészítése:
A csirkemellben éles késsel jó mély zsebet vágtam. A húst sóztam, borsoztam. A kecskesajtot is megborsoztam és a közepébe nyomtam a rozmaring hajtást.
A sajtot a húszsebbe töltöttem, lisztbe forgattam, tojásba mártottam és forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütöttem. Konyhai törlőn leitattam róla a felesleges olajat.
Hozzávalók: 1 személyre
- 20 dkg csirkemell filé
- 3 dkg kecskesajt
- só
- frissen őrölt bors
- 1 rozmaring hajtás
A panírozáshoz:
- 1 ek liszt
- só
- 1 tojás
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellben éles késsel jó mély zsebet vágtam. A húst sóztam, borsoztam. A kecskesajtot is megborsoztam és a közepébe nyomtam a rozmaring hajtást.
A sajtot a húszsebbe töltöttem, lisztbe forgattam, tojásba mártottam és forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütöttem. Konyhai törlőn leitattam róla a felesleges olajat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése