Összes oldalmegjelenítés

2013. november 9., szombat

Tönköly kovászos aszalt paradicsomos-zöld fűszeres durum tagliatelle

Folytattam tovább a tésztakészítést, Már majd letörik a derekam, de ha elkap a hév, akkor nincs megállás. Kihasználom, hogy férjem ügyel, fiam tanul, így nem a családi kapcsolatok terhére ügyködöm egész nap a konyhában. 


Hozzávalók:
  • 100 g tk. tönkölylisztből érlelt kovász
  • 1 marék (6 g) friss zöld fűszer vegyesen (bazsalikom, oregánó, kakukkfű, rozmaring)
  • 4 olajban eltett aszalt paradicsom (30 g)
  • 1 ek olaj az aszalt paradicsomról
  • 1 tojás (50 g)  
  • 170 g durum simaliszt
  • 1 csipet só
  • 1 csipet frissen őrölt bors

Összesen 370 g lett.

Elkészítése:

Ugyanúgy, mint az itt leírtakban.


Nincsenek megjegyzések: