Hozzávalók:
- 1 kg burgonya héjában megfőzve
- 5-6 ek ghí (tisztított vaj)
- 1 nagy lila hagyma
- 1 csapott ek fekete mustármag
- 1 csapott ek kurkuma
- 1 csapott ek garam masala
- 1 csapott ek római kömény
- 1 csapott ek koriandermag
- 1 tk chilipehely
- 2 közepes paradicsom
- 1 marék felaprított korianderlevél
Elkészítése:
A megfőtt krumplit meghámozzuk és nagy kockákra vágjuk. A ghít felforrósítjuk, beleszórjuk a fűszereket és fél percig pirítjuk, míg el nem kezd erősen illatozni. Ekkor rádobjuk a nagyobb kockára vágott lila hagymát, aztán a krumpli kockákat és így pirítjuk 4-5 percig, végül a felkockázott paradicsom és korianderzöld következik. Kicsit összeforgatjuk vele és már tálalhatunk is.
Köretként, de önálló fogásnak is finom választás.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése