A múlt héten volt szerencsém részt venni egy főzőkurzuson, ahol is a séf hosszadalmas faggatózásom után elárulta, hogyan készítik Bécsben a tökéletes rántott csirkét,amiért százak zarándokolnak el az étterembe naponta. A recept igen egyszerű.
Hozzávalók:
Ezeket összeházasítjuk 24 órára, majd panírozzuk, bő olajban közepes lángon (én fedő alatt) kisütjük.
Hát ennyi. Azért sütés előtt a combokat,- mert én csak abból készítettem,- alaposan lemostam és lenyúztam a bőrét. Nekem ugyan kicsit sós volt (bár én mindent sótlanul eszek), de családom igen ízletesnek vélte.
Hozzávalók:
- pontosan 1 kg-os csirke
- 10 dkg só
Ezeket összeházasítjuk 24 órára, majd panírozzuk, bő olajban közepes lángon (én fedő alatt) kisütjük.
Hát ennyi. Azért sütés előtt a combokat,- mert én csak abból készítettem,- alaposan lemostam és lenyúztam a bőrét. Nekem ugyan kicsit sós volt (bár én mindent sótlanul eszek), de családom igen ízletesnek vélte.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése