Annyira belejöttem a zöldséges változatnál és olyan finomnak találtam, hogy muszáj volt csirkével is kipróbálnom.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta:
- 10 dkg szójaliszt
- 10 dkg tönkölybúzaliszt
- 3 dl író
- 1 db tojás
- 1 csipet chili
- 2 kávéskanál só
- 1 teáskanál garam masala
- 1 kávéskanál kurkuma
- 1 kávéskanál sütőpor
Hús:
- 30 dkg csirkemell filé
- 4 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit keverőtálban habverővel elkevertem és betettem a hűtőbe pihenni 1 órára.
A csirkemellet keresztbe elszeleteltem vékony, 0,5 cm-es szeletekre, megsóztam, borsoztam.
Egy kisebb edényben olajat hevítettem és a forró olajban kis adagokban megsütöttem a sűrű tésztába mártogatott húsdarabkákat. Konyhai törlőn leitattam róla a felesleges olajat. Így is nagyon ízletesnek találtam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése