Ezt a receptet fél szemmel láttam egy általam nem kedvelt szakácstól a TV-ben, de mivel rántott csibemell volt nálunk az ebéd és maradt belőle. kipróbáltam a receptet. Mindent beletettem, amit otthon találtam. Most nem volt kedvem sokat pepecselni.
Innen üzenem kedves barátnémnak, - aki biztosan tudni fogja, hogy neki szól,- hogy ehhez nem kellett sok hozzávaló. Viszont gyorsan elkészült és finom lett, különleges.
Hozzávalók: 1 fő részére
- 10 dkg csirkemellfilé
- só, tojás, liszt, prézli (eddig ez egy rántott csirke)
- 2 ek ajvár (mindig tartok otthon, mert szeretek vele ízesíteni)
- 1 ek ketchup
- 2 ek reszelt parmezán (de lehet más zsíros sajt is)
Elkészítése:
A csirkét kirántottam. A tetejére kentem egy kanálnyi ajvárt és ráreszeltem a sajtot. A tányér alján elkevertem egy kanál ajvárt egy kanál ketchuppal (az eredeti receptben paradicsomszósz szerepelt), erre ráültettem a sütőben grillen megpirított húst és jól megettem. Tökéletesen jól laktam vele mindenféle egyéb köret nélkül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése