Hozzávalók a fűszerkeverékhez:
- 1 ek szárított bazsalikom
- 1 ek szárított majoránna
- 1 ek borsikafű
- 1 ek kakukkfű
- 2 ek narancshéj
- 1 morzsolt babérlevél
- 1 ek levendula
- 1 ek édeskömény
Összekevertem a fűszereket, a húst beolajoztam, sóztam, borsoztam, beszórtam a fűszerkeverékkel és fél órára a hűtőbe tettem érni. A libamáj kisütése után ezt dobtam a serpenyőbe. Mindkét oldalát sütöttem 2-2 percig és készen is volt az ebéd. Mellé dobtam néhány barna csiperke fejet is. Krumplipürével és egy ág friss kakukkfűvel tálaltam. Hamarabb elfogyott, mint ahogyan ezt a néhány sort leírtam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése