Összes oldalmegjelenítés

2013. február 18., hétfő

Töltött csirkemell

Ebből sem csináltam nagy faxnit. Három csirkemellet kinyitottam egy nagy lappá, kicsit kiklopfoltam, sóztam, borsoztam és megtöltöttem ami éppen eszembe jutott. Egyikbe belereszeltem egy kisebb almát, amit szétterítettem a húson, megszórtam fahéjjal, aztán feltekertem a húst és összetűztem hústűvel.
A másodikba meggylekvárt tettem rózsaborssal (imádom). Szintén feltekertem.
A harmadikba két kis gerezd fokhagymát szeleteltem néhány marék bébispenóttal összefonnyasztva.
Tepsiben, fólia alatt 150 fokon 40 percig sütöttem, aztán lerántva a leplet róluk, kis pironkodásra bírtam őket 10 perc leforgása alatt. 


Így kell könnyen finomat készíteni. A köret pedig mexikói zöldséges polenta volt.



Nincsenek megjegyzések: