Összes oldalmegjelenítés

2013. június 26., szerda

Nagyon rukkolás tészta

Ezt a tésztát csak elvetemült rukkola rajongóknak ajánlom. 


Hozzávalók:

Öntethez:

  • 1 dl joghurt
  • 1 marék rukkola
  • csipet só
  • frissen őrölt bors
  • 1/2 citrom leve és reszelt héja
Tetejére:

  • rukkola csíra  (nekem csak lucerna volt itthon)
  • parmezán forgács

Elkészítése:

Az öntethez valókat botmixerrel pürésítettem. Közben a lobogó sós vízben 2 perc alatt megfőztem a tésztát, lecsepegtettem, a forró olívaolajban átforgattam. Egy tányérra megmosott, megszárított rukkolát halmoztam, erre szedtem a tésztát, megöntöztem a rukkolás szósszal. Tetejére lucernacsírát helyeztem, parmezánforgácsokat vágtam. 
Szerintem nagyon ütős ebéd volt.


Nincsenek megjegyzések: