Összes oldalmegjelenítés

2013. július 10., szerda

Citrom fagyi

Itt van az igazi fagylalt idő. Nekiláttam tehát a különböző ízesítésű fagylaltok gyártásának.  Most éppen a citrom volt a soron. 


Hozzávalók:
  • 500 ml citromos görög joghurt
  • 500 ml natúr joghurt
  • 70 ml frissen csavart citromlé
  • 70 g gyümölcscukor

Elkészítése:

Mindent összekevertem egy nagy tálban robotgéppel és beletöltöttem a fagylaltgép lefagyasztott üstjébe. Kb. 50-60 percig kevertem, aztán betettem a mélyhűtőbe  nagyjából 3 órára fagyoskodni. Ennyi idő alatt szépen megfagy. Ha tovább is marad még, akkor másnap érdemes fogyasztás előtt fél órával a rendes hűtőbe tenni, hogy felengedjen. Szerintem vertem az összes fagylaltárust evvel a mai édességgel.

Nincsenek megjegyzések: