Ebéd után az én kicsi fiam evett volna még valamit, de gyorsan és sajtos legyen. Ezért mindent beledobáltam a késes aprítóba és forgott is a gép. Még arra sem fordítottam időt, hogy pihentessem a tésztát, hanem azonnal sütöttem ki.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát ketté osztottam, lisztezett deszkán kinyújtottam tepsinyi nagyságúra (33x39 cm), kb 4-5 mm vékonyra és a sodrófa segítségével az egész lapot a tepsibe fektettem. Ott reszeltem rá a sajtot, és derelyevágóval felszabtam. A 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütöttem alul-felül sütésen.
Hozzávalók:
- 15 dkg ementáli sajt + 5 dkg a tetejére
- 15 dkg Rama Vajas íz
- 25 dkg tejföl
- 2 tojás sárgája
- 1 tk só
- 40 dkg tönkölyliszt
Elkészítése:
A tésztát ketté osztottam, lisztezett deszkán kinyújtottam tepsinyi nagyságúra (33x39 cm), kb 4-5 mm vékonyra és a sodrófa segítségével az egész lapot a tepsibe fektettem. Ott reszeltem rá a sajtot, és derelyevágóval felszabtam. A 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütöttem alul-felül sütésen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése